نباتها انواع مختلفی دارند و در شکلها و رنگهای مختلف تولید میشوند. در ادامه به معرفی هریک از آنها میپردازیم.
انواع نبات از نظر شکل و طعم عبارتند از:
شاخه نبات
دندانهای
چوبی
نبات مخلوط
نبات پرده
پودر نبات
نبات مایع
نبات سوخته
خواص نبات
نبات یک چاشنی فوقالعاده خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که خواص فراوانی دارد. از جمله خواص آن عبارتند از:
رفع سردی بدن و بلغم
ملین قوی
رفع نفخ
تقویت عضلات
رفع دل درد
کاهش دردهای دوران قاعدگی
درمان سردی مزاج
چلوگیری از جاری شدن آب دهان
کمک به درمان مشکلات گوارشی
مسکن قوی
افزایش سوخت و ساز در بدن و چربیسوزی
درمان سرفه
کاهش درد سینه و گلو
پیشگیری از دیر هضم شدن غذا
رفع گرفتگی صدا
نشاط آور
درمان تکرر ادرار
رفع خستگیهای جسمی و فکری
تقویت قوای جنسی
نبات سفید چیست؟
به طور کلی نبات از نظر مواد تشکیل دهنده اولیه، در دو رنگ سفید و زرد تولید میشود. نبات سفید، ترکیبی از آب و شکر بدون افزودنی است، در حالیکه نبات زرد، افزودنیهایی همچون زعفران یا رنگ زعفران تولید شده و به بازار عرضه میشود.
عوارض نبات سفید
نکته مهم این است که افراد نباید بیش از حد معمول نبات مصرف کنند زیرا مصرف بیش از حد هر مادهای برای بدن زیانآور میباشد، حتی اگر آن ماده ویتامین باشد! پس مثل مصرف قند و شکر، مصرف نبات هم به میزان زیاد مضر بوده و تفاوتی بین آنها وجود ندارد، مخصوصا برای کسانی که قندخون بالا دارند.