نکات مهم برای خرید و نگهداری نبات

نکات مهم برای خرید و نگهداری نبات

1402/10/19 71 0

نکات مهم برای خرید و نگهداری نبات

نبات یک شیرینی بلور مانند با طبع گرم است که از ترکیب آب و شکر به دست می‌آید. این خوراکی شیرین، اغلب در تمامی خانه‌های ایرانی یافت می‌شود و می‌توان گفت عضو جدایی ناپذیر فرهنگ ایرانی است.

نکات مهم برای خرید و نگهداری نبات:

 

  • نور و رطوبت، دشمن بلورهای شفاف نبات است،پس حتما آن را به دور از نور و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
  • بعد از باز کردن بسته‌های نبات، بهترین جا برای نگهداری آن شیشه است.شیشه های دربسته ای که در دمای کمتر از 20 درجه سانتیگراد نگهداری شود.
  • ضمن اینکه نبات با گرما میانه خوبی ندارد. وقتی زمستان رسید در اتاق‌هایی که بخاری و وسایل گرمایشی روشن است نبات را نگه ندارید.
  • خرید نبات چوبی به نبات نی دار پلاستیکی ارجح است.
  • بسته‌های نبات با تاریخ تولیدو انقضاء بردارید ؛ به خصوص  دقت کنید که حتما سیب سبز سلامت داشته باشد.
  • نبات فلّه نخرید؛ این نوع نبات‌ها معمولا در انبارها به شکل غیر بهداشتی ذخیره می‌شود.انبارهایی که محل رفت و آمد موش و سایر حشرات شیرینی دوست است.
  • اگر انتخاب‌تان نبات زعفرانی است حتما از شرکت های معتبر خرید کنید.نام های تجاری با‌کیفیت خوب، برند می شود و محصولشان اصل و سالم است.
  • اکثر نبات‌هایی که به رنگ زرد یا زعفرانی در بازار موجود هستند با جوهر زعفران رنگ می شوند که ماده ای بسیار خطرناک و سرطان‌زا است. مصرف این ماده بیماری هایی از قبیل بیش فعالی در کودکان، معضلات گوارشی و آسمی، تومورهای تیروئیدی، تشدید میگرن، تاری دید، حساسیت‌ها و مشکلات پوستی نظیر پورپورا به همراه خواهد داشت.
  • اگر علاقه به مصرف نبات زعفرانی دارید، مطمئن شوید که نبات را از منبع معتبر تهیه می کنید و رنگ نبات ناشی از خود زعفران است نه جوهر زعفران. گاهی حتی بر روی نبات پر های زعفران نیز دیده می شود اما نباید فریب این موضوع را بخورید و تصورکنید که این نبات با خود زعفران رنگ شده است.

 

نظرات کاربران پیرامون این مطلب

انصراف از پاسخ به کاربر